Followers

Apr 7, 2010

Baby set

Petang semalam jalan-jalan kat Nagoya Tesco Extra SP teman Nenek Fawwaz beli kain untuk dijadikan sarung bantal cucunya,anak sulung Abang Ngah n Kak Ton yang akan lahir bulan6 nih....Imah tercari2 jugak kain yang berkenan untuk projek akan datang...Tapi tak ada yang Imah berkenan...Kain cotton untuk sarung bantal baby banyak..tapi tak masuk senarai projek...Untuk adik Fawwaz nih...recycle jelah abangnyerr dulu...elok lagi....siap dengan baby basket lagi...






Baby basket...Actually ada 4...tapi dah jadi bakul simpanan barang Umminya...Untuk baby yang bakal lahir ni...recycle abang dia punya dulu....

3 comments:

Aku_tulip said...

imah....sarung bakul ni recycle ker....cantik, kemas

nurazimah said...

Haah...recycle jerr...Tak dak modal nak bli kain baru...Tengah pikir2 gak nak cari side income pas lahir anak ke2 nih...

Aku_tulip said...

imah...kan bole jual..set cam ni..mesti ada org beli punya...heheheh..terutama org yag tak brape reti jaet...cm akak la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails