Followers

Nov 17, 2011

latest work..





Salam buat semua...for the latest work i have done..tadaa..booties ni my sis order lama dah...masa raya lagi..tapi masa tu anak dia pon baru abis pantang jerr..imah pon tak terpikir lagi nak buka order buat project crochet ni...n satu lagi my sis soh buat beg untuk dia tapi tak kasi tau lak nak cam ner..tinggal lah dulu..wat tempahan orang lain dulu...

Haa..yang second ni lak Headband tempahan dari Nadiah..untuk gift kat anak member dia...katanya laa...nak citerr panjang2..online lama2...ngamuk lak..anak kecik imah nanti..hehe..

4 comments:

MamaDaniel said...

Imah.. cantik la booties tu.. imah makin terror dah sekarang.. kagum akak! teruskan ek! :)

Yati said...

Betul tu. Dah banyak dah projek kait Imah. Keep it up! :)

MARİFETANE said...

çok güzel örgüler bayıldım ellerinize sağlık sevgiler.

Nurazimah said...

tq..ye ke..itupun ada yang komen kata booties imah macam sampan..huhu...sadis...but i'm not give up..mesti boleh..tq akak2 yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails