Followers

Apr 26, 2010

Dapat award....

Alhamdulillah...dapat award..Dah lama tak dapat award ni...yang ada dulu pun dah lesap bila imah nak tukar template blog ni sebelum ni...tima kasih kepada yang memberi Aku_Tulip




Rasanya ramai lagi yang kat luar sana yang lebih layak....

1. Nominate 12 bloggers.
2. Put the logo onto your sidebar or within a post.
3. Link the nominees within your post.
4. Let the nominees know they’ve received this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link the sidebar logo to the person from whom you’ve received this award
Oleh itu Imah tujukan kepada senarai blogger dibawah Ini:

http://smockingwithnannie.blogspot.com/-kak nani
http://sulamsayang.blogspot.com/-kak Norzihan
http://sulammenyulam.blogspot.com/-Shahrul Bariah
http://www.roseinspiration.com/- kak shiela
http://tinihani.blogspot.com/-TiniHani
http://www.neezaneedles.com/-kak neeza
http://sewretrochic.blogspot.com/-kak zura
http://deliagarden.blogspot.com/-Lydia
http://durratulain.blogspot.com/-kak durra
http://mamadaniel2008.blogspot.com/- kak zila


Rasanya macam Imah lak Paling muda kat sini....Hehe...Sume2 list atas ni Imah suka hasil kerja mereka...Sila amik Award akak2 ye..

3 comments:

Zura said...

Imah, thank you dear for the award, so sweet of you :) Hehe...terbayang naik pentas and say "Lihatlah Dunia!.."...dramatik gitu amik award :D

nurazimah / Imah said...

Sama2...perhaps, imah dapat jahit baju comel2 macam k.zura untuk anak2 imah...manalah tau ada rezki anak perempuan masa akan datang...

MamaDaniel said...

Imah.. terima kasih bebanyak... heee... sukanyer... dapat award lagi... heee.. :)
Take care..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails