Followers

Mar 26, 2012

WIP Mac


Assalamualaikum..lama pulak rasanya tak update...kalau ikutkan siap projek atau order baru nak post..tapi bila di tinggal blog bersawang nanti kena penyakit malas....dengan hal2 yang tak di jangka...lagi malas nak cerita...Well..update jugaklah dengan title WIP...banyak  projek tertunggak bulan ni...mulanya..sebab kaler benang yang nak guna kehabisan...elok benang dah ada...kena serang demam satu family..n bila Imah demam..lebih dari seminggulah baru nak baik coz athma n epilepsy...keje2 mengait pun abaikan dulu....tak lupa jugak baru2 nih mak mertua imah kasi 2 buku benang kait...halus punya...siap ngan jarum kait..tak sempat nak amik gambar...tak penah cuba lagi...InsyaAllah ada kelapangan boleh buat alas meja...



Dan ini projek yang dalam proses


4 comments:

Melor said...

hai.

Aku_tulip said...

Ima...makin aktif buat crochet..makin kemas la

Nurazimah said...

terima kasih..

MamaDaniel said...

byk projek booties ek... keep it up imah!

take care..
jaga kesihatan ek..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails