Followers

Apr 20, 2012

tempahan bulan Mac-April

Assalamualaikum n salam sejahtera..lama tak post....busy skit..ngan anak2...Muhammad Faiz sedang aktif...so..lebih perhatian kepadanya...dan abangnya pulak...sangat tekun dan bersemangat mahu belajar,kesempatan itulah beri dorongan yang lebih kuat untuk tanam minat belajar pada anak..susun atur aktiviti harian anak2...so bolehlah imah luangkan masa untuk hobi baru ni..
Cadangnya nak tukar nama blog...but belum masanya lagi...memandangkan imah lebih cenderung dengan hobi crochet..imah nak tukar kepada Lil Humaira Handmade.InsyaAllah...masa akan datang...
ok..gambar dibawah tu order kawan2 bulan lepas...dan cadangnya selepas tukar nama blog ni..maybe imah akan buat readymade coz kalau ikut order kawan2..memang banyak..tapi imah tak bape suka buat rush coz rasa tension...

 tempaham dari Qursiah

 tempahan dari kak lia..this kali kedua kak lia order..

tempahan dari Nojie

sekian untuk kali ini....happy crocheting..

4 comments:

Puteri Nurhayati said...

Hi Imah! Sihat ke?
Cantik tempahan yang Imah siapkan tu. Teruskan usaha! :)

Bea said...

mcm nak pengsan tgk kecomelan kasut tu.. saya baru nak belajar buat kasut... tp mcm tak jadi je... imah buat kemas n comel sangat

MamaDaniel said...

imah.. cute la ladybird tu.. topi tu pun comel.. kreatif! :D

amik tempahan memang stress sikit. especially bila kena ikut kehendak customer.. dan kita pun rasa stress takut citarasa kita tak sama dengan org lain.. apa pun.. teruskan bercrochet ek.. :D

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

cantik betul la kasut ladybird ni. memang kreatif.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails