Followers

Nov 9, 2011

Tempahan lagi...



Alhamdulillah...siap tempahan kedua...beani hat yang ada ruffle yang tak baper kembang...hehe..
tempahan ni daripada Wardah..kawan dari facebook..yang pernah blajar satu skolah..n satu kolej ngan Imah dulu..Actually Wardah tak kasi pon ukuran untuk hat ni..tapi Imah agak2 jelah..ikut ukuran standard ukurlilit kepala mengikut umur...besar sket takpe kot..jangan terkecik sudah..
Well bunga Ros tu macam tak baper comel..Imah wat banyak kali tapi tak jadi Ros yang kembang...macam akak2 sume buat..naper yer...pattern tak sama kerr...mintak tolong tunjuk ajar..kalo akak sume ada link bagus2..kongsi-kongsikanlah ye...Imah ni orang baru...tak pro lagi buat crochet nih...Ada lagi order menanti...happy crocheting...

5 comments:

Aku_tulip said...

imah...cantik....dulu pertama kali buat..kelakar sangat...nk tayang gambar..akak pon malu..imah buat ni cantik sgt utk yg baru belajar

Nurazimah said...

tq...tq..hehe..semangat2...

MamaDaniel said...

imah.. sweet warna dia.. hehehe...

Yati said...

Akak buat punya ros pun kadang ok, kadang nampak kuncup. Hehhe.. takpe, lama-lama boleh la tu, kan. :)

halizda said...

samalah ngan kita... walaupun selalu buat bunga rose kadang2 tak menjadi jugak. mybe faktor benang. perasan tak benang nona sekarang pun kualiti dia dah kureng.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails