Followers

Sep 28, 2011

Percubaan pertama..kedua..dan ketiga..



Alhamdulillah..akhirnya dapat jugak upload gambar2 nih...Inilah hasilnya...terasa kepuasannya bila sesuatu yang di usahakan menjadi...



Here this Kopiah pertama Imah buat untuk anak Imah iaitu Fawwaz...Imah buat untuk raya..tak baper kemas coz buat2 jer...buka smula..baru blaja2..Ikut pattern mana pun tak taulah..hentam jer...tengok gambar...ikut-ikut jer...

Kopiah kaler coklat tu Imah kait untuk faiz..simple jer..Double crochet..and single crochet untuk line hitam...yang pink tue Imah buat atas permintaan Kakak Imah untuk Anisa...teruja rasanya....

2 comments:

akaSHa said...

sgt cantik..

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails