Followers

May 4, 2010

Simple pouch...

Semua pouch ni Imah jahit last weekend tapi tak sempat nak amik gambar entry dlm blog ni...Elok jerr Fawwaz tido malam tu Imah potong kain untuk buat sarung bantal baby Kak Ton hadiah dari Nenek...ada 2 meter lagi lebih...n piece kecik2 Imah terrrlintas nak buat try buat pouch malam tu...kejap jerr siapp....dapatlah 3 pouch...pegi umah nenek esok tu Imah bawa pouch tu..n nenek berkenan so Imah hadiah untuk nenek...n 2meter kain yang lebih nenek kasi kat Imah...hehe...sukanya...tambah lagi fabric collection....



Pouch dari kain kain perca....

2 comments:

Aku_tulip said...

salam Imah....panggil akak zila...
cantik² la pouch tu....rajin nya imah...akak tak pernah cuba lagi..

nurazimah / Imah said...

TQ kak Zila...actually Imah dulu penah keje kat butik...Tukang Jahit...jahit baju jerr tiap hari...dah dok umah nih..try jahit benda2 lain lak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails