Followers

May 8, 2010

Hadiah nenek...


Dalam beberapa hari ni Imah siapkan sarung bantal baby Kak Ton...Sedang menunggu hari...Actually baby dah ada preparation...Yang ini hadiah dari nenek...and Mak Uda/Imah...sedang sibuk ngan sewing project...project xstitch pun dah terrgendala...plan nak siapkan last week lagi...tapi tak siap2 pun lagi....


Ishhh....susah hati betol tengok xstitch yang tak siap2 nih....

1 comment:

Melor said...

salam imah
melor pun dok pulun siapkan set tido baby ni. klu blh nak siapkan gak baju tuk raya yg 2 org tu. sbb melor may be bsalin dkt gan raya.tiap2 thn buat sdiri rasa tak best lak x buat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails