Followers

Dec 23, 2011


 ladybird girl set...

kopiah nama


Assalamualaikum...salam berhujung minggu...di hujung..tahun ini...kedua-dua ni request dari kulim...senior masa study kat Poli JB dulu...penah jadik housemate jugak....masa tu..akak tu leader kat rumah tue...sampai ke harini masih berhubung..kan ada facebook..hehe...ladybird set tu untuk anak ke3 yang masuk 8 bulan...dgn ukuran 11cm tapak kaki...was2 jgk takut tak jadik..coz nak dapat bentuk yang cun...practice gak..hehe.
dan kopiah nama untuk anak usianya 6 tahun.confident la bley buat coz b4 penah buat kopiah untuk suami..pattern yang ala-ala berbintang tu..tak post kat blog coz bentuk kopiah tak macam kopiah..macam topi beret..hehe..pas ni nak sambung order terakhir untuk tahun ini...hopefully sempat sebelum new year...

4 comments:

Yoon said...

cantik ladybird set tu... kreatifnya imah...

Rafidah Ahmad said...

canteknya kombinasi merah itam :)

Nurazimah said...

terima kasih..

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

cantiknya booties ladybird tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails