Followers

Apr 8, 2011

Belajar seni crochet.



Salam semua teman2 blogger..lama sudah tak menjengah dan meng-update blog nih...ini pun beriya2 tambah satu lagi blog...hehehe..sibuk membesarkan anak2...mengurus hal rumahtangga..menjadi kemanisan dalam hidup...Dalam sibuk2 pun sempat juga imah belajar seni crochet...makan masa jugaklah..sebelum melahirkan anak kedua..tahun lalu..daripada main2 benang buat tali air hinggalah skarang menunjukkan hasil yang lebih baik...hepi sangat..paling best dapat mak mertua yang sporting yang tunjuk ajar buat crochet nih...tak banyak masa nak cite panjang2...

3 comments:

MamaDaniel said...

imah... cantik kaler purple tu.. sweet jer.. teruskan usaha... nak buat apa tu?

Nurazimah said...

tak tau laa...main-main jerr tu..takde pattern lagi..hentam je..hehe..

Yati said...

Imah untung ada mak mertua ajar buat crochet. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails