Followers

Nov 10, 2010

Sebelum bersalin..

Assalamualaikum semua teman pengikut2 yang setia..mahupun pengunjung yang singgah..
Dalam kesibukan melayan karenah anak2 dan hal2 rumahtangga semestinya...sempat jugak curi2 menjengah blog apatah cerita...bersawang kian lama...Kat bawah tu semua antara hasil kerjatangandan jahitan yang siap sebelum melahirkan anak kedua..tapi tak sempat nak entry kat blog.


sleveless dress untuk projek jomjahit.

pleat skirt untuk projek Sewalongwithmaya.

mini biscornu...cuba2 buat menjadi jugak...



pouch daripada seluar jeans terpakai...kiranya..projek recyclelah and tambah seri ngan sulaman tangan...


Actually ada lagi nak entry..tapi cukup dulu untuk kali ni....skrang tengah cuba-cuba wat smocking...and xstitch yang baru.Ikuti perkembangan seterusnya..

4 comments:

Yati said...

Wah.. ada baby baru pun sempat buat banyak projek ya Imah. Kak Yati tak sempat ucap tahniah hari tu, atas kelahiran baby. Cantik pouch dari jeans, semua la cantik! Biscornu tu pun! ^_^

Melor said...

bby apa khabar? lama tak bersiaran ya.

MamaDaniel said...

cantikla biscornu tu.. yg heart shape tu.. cute.. :)

♥khairunnisa ar alhan♥ said...

cntek2 sume hsil krja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails